Met spoed gezocht: veilige, maar vooral klantgerichte oplossingen voor Haagse Horeca en Detailhandel tijdens de Coronacrisis | CityChallenges.nl: Wisdom of Citizens!

Haagse ondernemers in horeca en detailhandel verwelkomen meer dan graag hun klanten, maar staan ook voor een dilemma. Want hoe verwelkomen ondernemers de klant op een veilige manier, waarbij de inachtneming van de 1,5 meter worden gegarandeerd, zonder te hoeven inleveren op een persoonlijke, vriendelijke klantbenadering?

 

Waar zijn we naar op zoek?
We zijn op zoek naar oplossingen waarmee ondernemers geholpen worden om klanten vriendelijk te blijven verwelkomen, maar tegelijkertijd zowel veiligheid als klantvriendelijkheid te waarborgen. Ondernemers zijn verantwoordelijk voor de 1,5 meter maatregelen in de winkel en horeca, maar willen geen politieagent te hoeven spelen. Hoe kan de klant zo prettig mogelijk veilig shoppen, eten en drinken?

 

Wat is er te winnen?
Er is zowel prijzengeld als uitvoeringsbudget te winnen.

Prijzengeld
Het prijzengeld is in totaal €2.500,- en wordt verdeeld over de beste 5 inzendingen:

  • 1e prijs: €750,- 
  • 2e prijs: €600,- 
  • 3e prijs: €500,- 
  • 4e prijs: €400,- 
  • 5e prijs: €250,-

*De genoemde bedragen zijn netto bedragen, vrij te besteden en zullen gegarandeerd worden uitgekeerd. De bedragen staan los van een eventuele uitvoering van de ideeën of het realiseren van een pilot. 

€21.500 uitvoeringsbudget
Uit de vijf beste inzendingen kunnen een of meerdere deelnemer(s) gekozen worden die (een deel van) 15.000 euro uitvoeringsbudget zullen ontvangen.
De winnaars zullen in samenspraak met een groep Haagse retail- en horecaondernemers worden geselecteerd. Zij kijken naar de impact die zij verwachten van de oplossingen en of ze op basis daarvan de wens hebben om te testen in de praktijk.

 

Voorwaarden voor deelname
Je bent een startup, innovatieve MKB of een student (Je staat ingeschreven bij de KVK of een onderwijsinstelling).

 

Meedoen?

 

Dit is een challenge op ons StartHubs.co platform.
Meer informatie en meedoen kan via StartHubs.co

 

 

 

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 19 juli 2020
Status: Wachten op uitslag
Prijzen(geld): €2.500,-

Share challenge

2 shares

Challenges

Bekijk meer

Mis nooit een Challenge en schrijf je direct in