Hoe ziet het toekomstig woon-werk landschap van Schalkwijk Midden er uit?

De gemeente Haarlem is op zoek naar inspirerende ontwerp-ideeën voor de transformatie van de wijk Schalkwijk Midden.
 

Er liggen uitgewerkte randvoorwaarden en plotregels voor nieuwe ontwikkelingen, maar de overtuigingskracht en ideeën over wat er binnen deze regels mogelijk is, ontbreken.
 

Er kan namelijk veel meer synergie bereikt worden in het wonen, werken en recreëren op deze plek. Frisse ideeën zijn nodig om ontwikkelende partijen aan te moedigen om door functiemenging Schalkwijk Midden een feestje voor de stad te maken.

 

Daarom stelt de gemeente Haarlem jou de volgende vraag: Hoe ziet het toekomstig woon-werk landschap Schalkwijk Midden er uit?

 

De winnaar wint een bedrag van € 2.000 euro. Bovendien mag hij of zij een exclusieve pitch houden voor stakeholders en de gemeente Haarlem, krijgt hij of zij een publicatie in vakmedia, artikel Blauwe Kamer, een persoonlijk BNSP lidmaatschap voor 1 jaar t.w.v. 165 euro en helpt Jong BNSP een halfjaar het idee te promoten en bij het organiseren van presentaties. Meer informatie over deze prijsvraag vind je hier.

 

 

Doe mee! 
Deelnemen aan deze prijsvraag kan via www.bnsp.nl/prijsvraag.

 

 

Good to know: 

De prijsvraag is bedoeld om jong talent (werkenden, studenten en ondernemers onder de 35 jaar) te stimuleren en een podium te bieden, door middel van het ontwikkelen van competenties en matchmaking met de vakwereld.

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 31 december 2016
Status: Uitslag bekend
Prijzen(geld): € 2.000,-

Share challenge

19 shares

Challenges

Bekijk meer

Mis nooit een Challenge en schrijf je direct in