Den Helder Cultuurchallenge

Er gebeuren fantastische dingen in onze stoere stad. Den Helder bruist! Op cultureel gebied doen we het supergoed. Met te gekke evenementen zoals SAIL en de Marinedagen en geweldige voorzieningen - beste bibliotheek van Nederland, mooiste theater van de Noordkop! Daarnaast een bloeiend verenigingsleven en veel artistiek talent. Dat merken niet alleen onze eigen inwoners, ook mensen uit de regio en toeristen weten Den Helder te vinden. Maar we willen meer!

 

Wij willen ons culturele aanbod blijven verbreden met nieuwe initiatieven. Wij zijn dan ook op zoek naar inspirerende en vernieuwende ideeën om onze stad nóg sterker als cultureel hart van de regio neer te zetten. We zoeken naar activiteiten en evenementen waarvoor mensen speciaal naar onze stad komen, waarna zij enthousiast het verhaal van Den Helder aan anderen doorvertellen.

Jaarlijks organiseert de gemeente Den Helder hiervoor een prijsvraag. Kom maar op met jouw verfrissende idee en/of experiment in de kunst of cultuur! Een goed idee belonen wij met maximaal € 20.000!


 

Doe mee!
Meer informatie of deelnemen aan deze challenge via denhelder.nl

 


Prijzen
Je vraagt minimaal € 500 subsidie aan. Vraag je meer dan € 1.000 aan dan kun je maximaal 50% van je begroting vergoed krijgen. Je kunt maximaal € 20.000 krijgen.

 

Good to know

  • Jouw initiatief moet inspirerend zijn en onze stad verrijken.
  • In je aanvraag omschrijf je je idee en je voegt een begroting toe.
  • Er moet sprake zijn van samenwerking tussen minimaal twee organisaties en/of verenigingen.
  • Jouw initiatief moet duurzaam zijn (in volgende jaren kun je het nogmaals uitvoeren of je levert een product dat beschikbaar blijft voor de Helderse samenleving).
  • Meer informatie of deelnemen aan deze challenge via denhelder.nl.

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 04 februari 2018
Status: Uitslag bekend
Prijzen(geld): € 20.000

Share challenge

10 shares

Challenges

Bekijk meer

Mis nooit een Challenge en schrijf je direct in