Den Haag zoekt sportinitiatieven waardoor mensen die weinig tot niet sporten in beweging komen! | CityChallenges.nl: Wisdom of Citizens!

Het Haags Sportinitiatief is in het leven geroepen om heel Den Haag te laten sporten. Tot en met 2018 is er elk jaar geld beschikbaar om Sportinitiatieven te ondersteunen die erop gericht zijn om Hagenaars te laten sporten. Vanaf 16 maart 2017 is het weer mogelijk om met jouw Haags Sportinitiatief kans te maken op een geldbedrag.

 

Heb jij een goed Haags Sportinitiatief waardoor je mensen in Den Haag die weinig tot niet sporten aan het bewegen krijgt? Werk je idee uit en dien jouw Haags Sportinitiatief in! Afhankelijk van wat nodig is voor jouw initiatief, kun je een subsidiebedrag aanvragen tot €10.000,-.

 

 

Doe mee!

Meer informatie of deelnemen aan deze challenge via www.haagssportinitiatief.nl

 

 

 

Prijzen
De initiatieven worden in 3 prijscategorieën ingedeeld:

  • van €0,- tot €2.500,-
  • van €2.500,- tot €7.500,-
  • en van €7.500,- tot €10.000,-

 

Haagse burgers kunnen online stemmen op hun favoriete initiatief. Als de online stemming is afgelopen wijst de gemeente 3 wildcards toe. Per categorie ontvangt één initiatief een wildcard. Hierna ontvangen de negen sportinitiatieven die na de stemronde eindigen op plek 1, 2 en 3 per categorie een prijs. Als er dan nog budget over is wordt dit verdeeld onder de sportinitiatieven die dan de meeste publieksstemmen hebben ontvangen, totdat het beschikbare geldbedrag op is.

 

 

Good to know

  • Enkel Haagse burgers en/of Haagse non-profit organisaties, met uitzondering van schoolbesturen, kunnen een aanvraag indienen.
  • Meer informatie of deelnemen aan deze challenge via www.haagssportinitiatief.nl

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 11 mei 2017
Status: Wachten op uitslag
Prijzen(geld): € 190.000,-

Share challenge

29 shares

Challenges

Bekijk meer

Mis nooit een Challenge en schrijf je direct in