Den Haag zoekt sportinitiatieven waardoor mensen die weinig tot niet sporten in beweging komen! | CityChallenges.nl: Wisdom of Citizens!

Het Haags Sportinitiatief is in het leven geroepen om heel Den Haag te laten sporten. Tot en met 2018 is er elk jaar geld beschikbaar om Sportinitiatieven te ondersteunen die erop gericht zijn om Hagenaars te laten sporten. Vanaf 6 september 2016 is het mogelijk om met jouw Haags Sportinitiatief kans te maken op een geldbedrag.

 

Heb jij een goed Haags Sportinitiatief waardoor je mensen in Den Haag die weinig tot niet sporten aan het bewegen krijgt? Werk je idee uit en dien jouw Haags Sportinitiatief in! Afhankelijk van wat nodig is voor jouw initiatief, kun je een subsidiebedrag aanvragen tot €10.000,-.

 

 

Doe mee!

Meer informatie of deelnemen aan deze challenge via www.haagssportinitiatief.nl

 

 

 

Prijzen
De initiatieven worden in 3 prijscategorieën ingedeeld :

  • van €0,- tot €2.500,-
  • van €2.500,- tot €7.500,-
  • en van €7.500,- tot €10.000,-


Per categorie worden de 3 initiatieven met de meeste stemmen beloond. Is er dan nog budget over om te verdelen? Dan wordt dit bedrag op basis van het totaal aantal stemmen verdeeld. Wethouder Baldewsingh van Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport reikt het bedrag aan de winnende Haagse Sportinitiatieven uit!

 

 

Good to know

Enkel Haagse burgers en/of Haagse non-profit organisaties kunnen een aanvraag indienen.

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 04 november 2016
Status: Uitslag bekend
Prijzen(geld): € 130.000,-

Share challenge

28 shares

Challenges

Bekijk meer

Mis nooit een Challenge en schrijf je direct in