Den Haag zoekt creatieve en innovatieve concepten die de levendige start-up economie van de stad verder aanjagen! | CityChallenges.nl: Wisdom of Citizens!

De gemeente Den Haag is voor een kavel in de Binckhorst op zoek naar creatieve en innovatieve concepten die de levendige start-up economie van de stad verder aanjagen.

 

De Binckhorst is volop in ontwikkeling en zal de komende jaren uitgroeien tot een gemengd stedelijk woon-werkgebied. De Binckhorsthaven is het economische knooppunt van het gebied en de plek voor start-ups en creatieve bedrijvigheid om zich te vestigen.

 

De gemeente daagt ondernemers uit om deze unieke kavel aan de Binckhorsthaven in te vullen met een vernieuwend idee dat past binnen de Binckhorsthaven als 'Urban Lab'. Een plek waar kennisontwikkeling en innovaties worden samengebracht. Belangrijk is dat het plan zorgt voor reuring en nog meer mensen naar het gebied trekt!

 

De winnaar krijgt een bijdrage van maximaal € 50.000 om het concept te realiseren. Op www.denhaag.nl/binckhorst is het competitiedocument te vinden met daarin de randvoorwaarden, beoordelingscriteria, samenstelling van de jury en planning.

 

 

Doe mee!
Meer informatie of deelnemen aan deze challenge via de website van gemeente Den Haag

 

 

Good to know:

- Deze challenge staat open voor ondernemers (Kamer van Koophandel nummer verplicht)


 

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 23 november 2016
Status: Uitslag bekend
Prijzen(geld): € 50.000,-

Share challenge

23 shares

Challenges

Bekijk meer

Mis nooit een Challenge en schrijf je direct in